Stjuardi

Stjuardi su važan i neophodan dio svake izložbe mačaka. Na Mediteranskoj izložbi njihova je uloga još veća, a posao daleko stresniji nego na redovnim međunarodnim izložbama. Iako im je glavna dužnost da dogovorno sa sucem organiziraju rad suca kojem su dodijeljeni, oni također za vrijeme rada na izložbi predstavljaju FIFe i  neophodno je da kao takvi i postupaju u svom radu i poštuju FIFe-etični kod.

Stjuard ne treba samo održavati red na sudačkom stolu, brinuti o dezinfekciji kaveza i pravovremenom dolasku mačaka na suđenje već treba i dobro poznavati izložbena pravila te pravovrmeno prosljeđivati sudačka izvješća  u tajništvo. Stjuard također treba biti dobrog raspoloženja  te održavati pozitivnu atmosferu tijekom suđenja.

U Best in Show stjuard  mora znati kako prezentirati različite pasmine na najbolji mogući način, te slijediti odredbe voditelja  stjuarda brzo i precizno.

Na Mediteranskoj izložbi mačaka je neophodno da stjuard tečno govori barem jedan od službenih FIFe jezika: engleski, njemački ili francuski.

Stjuardima će na Mediteranskoj izložbi mačaka 2020 biti osiguran jedan obrok dnevno, osvježavajuće piće, te kava i čaj. Također, svi stjuardi imat će besplatnu galla večeru zajedno sa sucima i drugim sudionicima izložbe.

Ovime pozivamo sve koji žele raditi kao stjuardi na Mediteranskoj izložbi mačaka 2020 u Rijeci da se prijave putem prijavnog obrasca i pošalju ga direktno voditelju stjuarda, Danijelu Iveti.

Rok za prijave je 10.04.2020.

E-mail adresa voditelja stjuarda, Danijela Ivete:  steward@mws2020.com

Postanite sjuard na MWS2020:

Asset 2

Generalni sponzor

PRIJAVE